GRÖNA LUND (nästan) SJÄLVA i nöjesparken VLOGG

Loading...

Thanks! Share it with your friends!

You disliked this video. Thanks for the feedback!

Loading...
Added by admin
119 Views
Familjen är på Gröna Lund som har specialöppet för youtube kreatörer. Det känns som att vi har Grönan för oss själva! Det är väldigt lyxigt att slippa köer. Vi börjar med att åka Nyckepigan på Lilla Gröna Lund, sedan Flygande Elefanterna, Lilla Katapulten och Tekopparna. Alma och Harry mäter sig vid Pettson och Findus Värld och vi spanar in Pettsons hus. Vi går vidare till den stora sidan där Harry vill spela, vi satsar på Chokladhjulet, skjuter vattenpistol, kastar bollar i Can Alley och sist men inte minst Harrys favorit Woody; där man bankar med en klubba på stubbar som dyker upp ur hål. Sedan har det blivit dags att testa årets nyhet SNAKE, mamma Joanna, pappa Axel och Hussein går tillsammans till den tillfälliga attraktionen som enligt Gröna Lund är deras mest intensiva attraktion någonsin. Med en fart på 80 km/h, 4,3 G-krafter snurrar de runt 40 meter upp i luften. Axel sitter bredvid Sebastian Tadros. Vi tycker alla att Snake är kul, man snurrar så mycket att man knappt vet vad som är upp eller ner och åkturen är lång. Alma, Hussein och Joanna avslutar dagen med att åka Twister, en berg- och dalbana i trä. Vi har fått många frågor om Hussein och han berättar i vloggen att han pluggar på gymnasiet och jobbar. Om du är intresserad av att se vad han har för sig så följ Husseins Instagramkonto: https://www.instagram.com/husseingba/

Fortsätt ställa frågor till oss, andra kommentarer är givetvis också välkomna. Lämna gärna en tumme upp eller ner så att vi vet vad du tycker om den här videon.

#grönalund #snake

Vårt Instagramkonto: https://www.instagram.com/the_swedish_family/

Vår webbshop: https://swedishfamily.merchants.se/
______

The Swedish Family är en familj som bor på Södermalm i Stockholm. Lillebror Harry 4 år är ett busfrö. Storasyster Alma är 7 år och en tänkare. Pappa Axel är ingenjör och mamma Joanna är TV-producent. Vi vloggar om vår vardag och älskar att resa.
________

The Swedish Family lives in Stockholm, the capital of Sweden. Little brother Harry, 4 years old, is a rascal. Big sister Alma is 7 years old and a thinker. Daddy Axel is an engineer and mommy Joanna is a TV producer. We vlog about our daily life and love to travel.
Category
Vid life

Post your comment

Comments

Be the first to comment